EUD Issue
Jan 4 2018, 12:19 am
By: Septhiroth  

Jan 4 2018, 12:19 am Septhiroth Post #1



Hi, I just got back to map editing and relearning EUDs. So, i got the ID for the Probe as 42 and hoped to change its movement speed to 0, but it doesn't seem to be working. When i load the map, the Probe is moving at its normal speed. Am I missing a step?

Attachments:
Capture.JPG
Hits: 8 Size: 250.02kb



None.

Jan 4 2018, 12:39 am Roy Post #2

An artist's depiction of an Extended Unit Death

The Protoss Probe Unit ID is 64, so that could be the issue.




Jan 4 2018, 1:11 am Septhiroth Post #3



Quote from Roy
The Protoss Probe Unit ID is 64, so that could be the issue.
I tried 64 and it didn't seem to work. The player number it gave was 327453. Also, I thought the Probe flingy. ID was 42.

Post has been edited 1 time(s), last time on Jan 4 2018, 1:19 am by Septhiroth.



None.

Options
  Back to forum
Please log in to reply to this topic or to report it.
Members in this topic: None.
[01:18 pm]
Voyager7456 -- u
[04:42 am]
RdeRenato -- aaaaaa
[03:37 am]
KrayZee -- Sort of
[01:51 am]
KrayZee -- Finally Twitter is enforcing their policies...
[2020-5-26. : 8:08 pm]
NudeRaider -- entitlement
[2020-5-26. : 6:20 pm]
Zoan -- bah I visit again after like 3 months and all I get is a 0 box? screw this, see you all next year
[2020-5-25. : 4:12 pm]
lil-Inferno -- ya
[2020-5-25. : 5:32 am]
Ultraviolet -- :teach: *
[2020-5-25. : 5:32 am]
Ultraviolet -- lil-Inferno
lil-Inferno shouted: ya, if the person I found is actually him lmao
creep :prof:
[2020-5-24. : 10:31 pm]
lil-Inferno -- ya, if the person I found is actually him lmao
Please log in to shout.


Members Online: Roy, jjf28, Arkanis