Staredit Network > Forums > Staredit Network > Topic: SENv6 Feature Requests and Bug Reports
SENv6 Feature Requests and Bug Reports
Aug 29 2014, 12:02 am
By: Devourer
Pages: < 1 14 15 16
 

Apr 4 2016, 12:22 am Voyager7456 Post #301

Responsible for my own happiness? I can't even be responsible for my own breakfast

Can we get some more categories for mod files in the DLDB? Right now everything is just lumped under "All Mods." It would be more useful to have something like this:

- GRPs: Unit
- GRPs: Building
- GRPs: Misc
- Portraits
- Mods
- Misc. Modding Files

There's a ton of stuff I'd like to upload but right now it'd just end up in a total jumbled mess and no one would be able to find anything.



all i am is a contrary canary
but i'm crazy for you
i watched you cradling a tissue box
sneezing and sniffling, you were still a fox


Modding Resources: The Necromodicon [WIP] | Mod Night
My Projects: SCFC | ARAI | Excision [WIP] | SCFC2 [BETA] | Robots vs. Humans | Leviathan Wakes [BETA]


Apr 7 2016, 11:48 am NudeRaider Post #302

We can't explain the universe, just describe it; and we don't know whether our theories are true, we just know they're not wrong. >Harald Lesch

Reply to PM has become broken.
When I hit the reply button on a received PM (single recipient) it sends me to http://www.staredit.net/messages/compose/ but displays only a blank page (everything white). Happens on FF 44, Win 8.1 and on Chrome 34, Win 7. Clearing Cache and Cookies doesn't help. This hasn't happened to me before. Last time I (successfully) tried was 4 weeks ago.

Loading said URL directly (not via reply button) works without a hitch.




Apr 7 2016, 12:43 pm Roy Post #303

An artist's depiction of an Extended Unit Death

Can't reproduce the issue from my end, unfortunately.

The blank page issue you've described is a bug that occurs when the server is meant to display an error. I'm hoping Devourer can get around to fixing that, since last I checked I couldn't figure out the problem.

In short, my guess is the PM you're trying to send is invalid in some form. It could be a bug with trying to load the recipient(s) failing so it thinks you're trying to send the PM to nobody. It could be that you aren't meeting the length requirements. Or it could be some unknown reason that would require investigation.

How did you get to the reply page? Was it directly through the notification, or does the issue occur even if you go through your inbox and select a PM?



Edit:

Looking at the rules for a valid PM, we have:
  • Message must be between 3 and 22000 characters
  • PM must have between 1 and 10 recipients

If one of these conditions is not fulfilled, the PM will fail to send (and due to a bug, it shows you a blank page instead of redirecting with the error message). Can you confirm if your PM met both of the above criteria?

Post has been edited 1 time(s), last time on Apr 7 2016, 1:13 pm by Roy.




Apr 9 2016, 6:37 pm Devourer Post #304

Hello

Added Mod-Categories.
Can not seem to reproduce NudeRaider's problem.



Please report errors in the Staredit.Network forum.

Apr 9 2016, 10:21 pm NudeRaider Post #305

We can't explain the universe, just describe it; and we don't know whether our theories are true, we just know they're not wrong. >Harald Lesch

Quote from Devourer
Added Mod-Categories.
Can not seem to reproduce NudeRaider's problem.
The actual problem was that there was no error text (just a blank page) so I didn't realize I wasn't allowed to send empty PMs. (or even that I was commanding SEN to, for that matter)




Apr 9 2016, 10:22 pm Roy Post #306

An artist's depiction of an Extended Unit Death

Quote from NudeRaider
The actual problem was that there was no error text (just a blank page) so I didn't realize I wasn't allowed to send empty PMs.
This needs to get fixed. It happens with blank replies on topics as well.




Apr 9 2016, 10:28 pm Devourer Post #307

Hello

Fixed message-problem.
Someone seems to have messed around with some core-system-stuff.
I know what to look for. On it.



Please report errors in the Staredit.Network forum.

Apr 9 2016, 10:47 pm Devourer Post #308

Hello

Update: Applied a global adjustment of inner systems.
Errors as stated by NudeRaider should be gone by now.

Sorry for the inconvenience in the last 5-ish minutes.



Please report errors in the Staredit.Network forum.

Apr 14 2016, 5:00 pm Clokr_ Post #309



Bug: the [View All] AJAX link that shows the full list of smileys when writing a post is not working anymore.



?????

Jan 15 2017, 6:48 pm Sie_Sayoka Post #310





It has happened to me for several maps I try to upload. None of them were over 5MB.

It would also be nice to have Hangul characters allowed.



None.

Feb 13 2017, 1:21 pm Alzarath Post #311

Praetor



A search saw a large amount of strike-throughs. Not sure what was causing this. There were no strike-throughs in the thread where it started, from what I could tell. It goes all the way to the bottom, down to the page numbers, but no further.



None.

Jun 29 2021, 10:03 am IcY Post #312

Cruisin' on that LSD

ALSO entirely separate issue, I can't barely log in. I have to use the supplied random email generated password. Every time I try to change passwords it says the webpage should refresh with the login complete page load and profile load. When I try to get that password reset, it never works and I need a new temp PW every time just to get on here for some posts and or whatever, losing train of thought, please help me get my perma PW soon!

Thanks!




Options
Pages: < 1 14 15 16
  Back to forum
Please log in to reply to this topic or to report it.
Members in this topic: None.
[02:54 pm]
Ultraviolet -- :wob:
[12:25 pm]
Zergy -- :wob: (Hello there.)
[2022-8-12. : 2:53 am]
lil-Inferno -- :wob:
[2022-8-10. : 6:09 pm]
Excalibur -- :wob:
[2022-8-10. : 11:20 am]
UndeadStar -- :wob:
[2022-8-09. : 9:51 pm]
Ultraviolet -- :wob:
[2022-8-08. : 4:18 pm]
jjf28 -- :wob:
[2022-8-08. : 2:07 am]
Ultraviolet -- :wob:
[2022-8-06. : 1:54 am]
RIVE -- :wob:
[2022-8-04. : 11:35 am]
UndeadStar -- :wob:
Please log in to shout.


Members Online: Roy