Staredit Network > Forums > SC2 Assistance > Topic: [SOLVED] Command Card UI issue
[SOLVED] Command Card UI issue
This topic is locked. You can no longer write replies here.
Mar 13 2013, 9:26 pm
By: DevliN  

Mar 13 2013, 9:26 pm DevliN Post #1

OVERWATCH STATUS GO

I'm having an issue with the command card UI, and I'm not sure what's causing it. This used to work fine, so I'm not sure what exactly is making it no longer work. Basically I have 6 command card buttons in a row (05, 06, 07, 08, 09, 10), then a small gap, and 2 more (00, 01). The first six line up perfectly, but the last two don't show up at all.
Code
       <Frame type="CommandButton" name="CommandButton05" template="CommandButton/CommandButtonTemplate">
           <Anchor side="Top" relative="$parent" pos="Min" offset="0"/>
           <Anchor side="Left" relative="$parent" pos="Min" offset="#CommandButtonGap"/>
       </Frame>
       <Frame type="CommandButton" name="CommandButton06" template="CommandButton/CommandButtonTemplate">
           <Anchor side="Top" relative="$parent/CommandButton05" pos="Min" offset="0"/>
           <Anchor side="Left" relative="$parent/CommandButton05" pos="Max" offset="#CommandButtonGap"/>
       </Frame>
       <Frame type="CommandButton" name="CommandButton07" template="CommandButton/CommandButtonTemplate">
           <Anchor side="Top" relative="$parent/CommandButton06" pos="Min" offset="0"/>
           <Anchor side="Left" relative="$parent/CommandButton06" pos="Max" offset="#CommandButtonGap"/>
       </Frame>
       <Frame type="CommandButton" name="CommandButton08" template="CommandButton/CommandButtonTemplate">
           <Anchor side="Top" relative="$parent/CommandButton07" pos="Min" offset="0"/>
           <Anchor side="Left" relative="$parent/CommandButton07" pos="Max" offset="#CommandButtonGap"/>
       </Frame>
       <Frame type="CommandButton" name="CommandButton09" template="CommandButton/CommandButtonTemplate">
           <Anchor side="Top" relative="$parent/CommandButton08" pos="Min" offset="0"/>
           <Anchor side="Left" relative="$parent/CommandButton08" pos="Max" offset="#CommandButtonGap"/>
       </Frame>
     <Frame type="CommandButton" name="CommandButton10" template="CommandButton/CommandButtonTemplate">
           <Anchor side="Top" relative="$parent/CommandButton09" pos="Min" offset="0"/>
           <Anchor side="Left" relative="$parent/CommandButton09" pos="Max" offset="#CommandButtonGap"/>
     </Frame>
     <Frame type="CommandButton" name="CommandButton00" template="CommandButton/CommandButtonTemplate">
           <Anchor side="Top" relative="$parent/CommandButton10" pos="Min" offset="0"/>
           <Anchor side="Left" relative="$parent/CommandButton10" pos="Max" offset="10"/>
     </Frame>
       <Frame type="CommandButton" name="CommandButton01" template="CommandButton/CommandButtonTemplate">
           <Anchor side="Top" relative="$parent/CommandButton00" pos="Min" offset="0"/>
           <Anchor side="Left" relative="$parent/CommandButton00" pos="Max" offset="#CommandButtonGap"/>
       </Frame>
     <Frame type="CommandButton" name="CommandButton11" template="CommandButton/CommandButtonTemplate">
       <Visible val='False'/>
           <Anchor side="Top" relative="$parent/CommandButton05" pos="Max" offset="#CommandButtonGap"/>
           <Anchor side="Left" relative="$parent/CommandButton05" pos="Min" offset="0"/>
     </Frame>


And I realize I could get rid of the 06 through 09 frames since they aren't modified at all, but I included them just to see if maybe the chaining was wrong.

For reference, this is what I used to use in my SC2Layout file that used to work:
Code
        <Frame type="CommandButton" name="CommandButton05" template="CommandButton/CommandButtonTemplate">
          <Anchor side="Top" relative="$parent" pos="Min" offset="0"/>
          <Anchor side="Left" relative="$parent" pos="Min" offset="#CommandButtonGap"/>
        </Frame>
        <Frame type="CommandButton" name="CommandButton10" template="CommandButton/CommandButtonTemplate">
          <Visible val='False'/>
          <Anchor side="Top" relative="$parent/CommandButton09" pos="Min" offset="0"/>
          <Anchor side="Left" relative="$parent/CommandButton09" pos="Max" offset="#CommandButtonGap"/>
        </Frame>
        <Frame type="CommandButton" name="CommandButton11" template="CommandButton/CommandButtonTemplate">
          <Visible val='False'/>
          <Anchor side="Top" relative="$parent/CommandButton01" pos="Min" offset="0"/>
          <Anchor side="Left" relative="$parent/CommandButton01" pos="Max" offset="#CommandButtonGap"/>
        </Frame>
        <Frame type="CommandButton" name="CommandButton00" template="CommandButton/CommandButtonTemplate">
          <Visible val='False'/>
          <Anchor side="Top" relative="$parent/CommandButton10" pos="Min" offset="0"/>
          <Anchor side="Left" relative="$parent/CommandButton10" pos="Max" offset="10"/>
        </Frame>


Post has been edited 1 time(s), last time on Mar 13 2013, 10:06 pm by DevliN.



\:devlin\: Currently Working On: \:devlin\:
My Overwatch addiction.

Mar 13 2013, 10:06 pm DevliN Post #2

OVERWATCH STATUS GO

Scratch that, solved. Apparently the "Simple Command Card" option removes the first row (00-04) entirely. Overriding that fixed this.



\:devlin\: Currently Working On: \:devlin\:
My Overwatch addiction.

Options
  Back to forum
Please log in to reply to this topic or to report it.
Members in this topic: None.
[07:33 am]
KrayZee -- NO
[05:00 am]
Pr0nogo -- U
[02:39 am]
RdeRenato -- xd
[07:40 pm]
Suicidal Insanity -- I can just look at PyMS or something
[07:40 pm]
Suicidal Insanity -- Don't worry about it if you don't have a link to a file
[07:01 pm]
Pr0nogo -- you might have to do that one yourself, unless you can link me a tutorial on how to do it and i'll see if i can figure it out
[07:01 pm]
Pr0nogo -- so far no luck
[05:37 pm]
Suicidal Insanity -- To be honest that was probably just me adding them when I designed my site and never getting around to writing them
[05:37 pm]
Suicidal Insanity -- Ya I noticed that when I dug out that link
[05:27 pm]
Pr0nogo -- none of the others work btw, not sure if they even exist though
Please log in to shout.


Members Online: Roy, Nekron